dilluns, 12 de desembre del 2011

Clarejar a Nou Barris


“Si us lleveu d’hora, però ben d’hora”(com diu en Pep Guardiola) segurament us trobareu que els carrers no estan posats. Però si us apropeu a un d’ells, que abans era un torrent (que porta el nom d’un antic propietari) trobareu que en el seu camí cap a la Meridiana deixa enrere un camp de futbol i dues escoles (una de les quals porta el nom del cim més alt de Collserola). I més avall hi ha una plaça que havia estat, fins els anys 60 del segle passat, un altre camp de futbol. Tenint en compte que el Sol sempre surt per l’est a Barcelona i que en aquesta banda hi tenim el mar, si ens posem en un punt determinat d’aquest carrer, podrem veure la seva sortida que ens fa intuir els edificis dels costats a contrallum.
Preguntem: de quin carrer de Nou Barris es tracta? A quin barri pertany? A quin encreuament de carrers està feta la foto?
Podeu enviar les vostres respostes (si us ve de gust) al correu electrònic de l’Arxiu arxiuhistóric@yahoo.es o bé al Facebook. Ens expliqueu la vostra descoberta i publicarem la explicació al blog.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada