dimecres, 26 de juny del 2013

DIJOUS 27, Nova presentació del llibre LA MARTA DE SANTA EULÀLIA a la llibreria Font de Mimir (a les 19h)


El proper dijous dia 27 teniu una altra oportunitat de veure la presentación del llibre LA MARTA DE SANTA EULÀLIA, escrit pel nostre company Josep Maria Babí Guimerà.
 
Apropeu-vos a la llibreria Font de Mimir (carrer de Costa i Cuxart, 5) a les 19h, i si us interessa podreu adquirir un exemplar signat pel mateix autor.
 
El present llibre és molt més que una novel·la narrativa. A través de la singular i entranyable vida del personatge de la Marta, es reflecteix la realitat històrica d'un període molt important d'unes barriades de Nou Barris alhora que és un homenatge a totes aquelles generacions que van viure, gaudir i patir les grans transformacions que es van dur a terme des de la Guerra Civil fins a l'actualitat.


Josep Maria Babí Guimerà (Sant Andreu de Palomar, 1944) és pèrit industrial químic per l'Escola Industrial de Barcelona. Des de l'any 1968 resideix al barri de la Prosperitat, a Nou Barris. A l'any 1985 va fer-se soci de l'Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris, i des del 2010 hi col·labora activament com a documentalista especialitzat en el fons audiovisual i en la redacció d'articles d'història local per a la revista i al blog de l'entitat.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada