dimecres, 22 d’octubre del 2014

LA FOTO DE LA SETMANA. La periodista Annalisa Palumbo visita l'Arxiu


La present imatge és del passat dimecres dia 8, en què la periodista del diari El Periódico de Catalunya, Annalisa Palumbo, va venir a visitar la nostra entitat per a entrevistar-nos de cara a publicar uns interessants articles relatius a la història i l'actualitat de Nou Barris.
La primera vegada que ho va fer va ser el passat mes de juliol, cercant informació per a escriure un reportatge sobre la creu de la Trinitat Nova, element patrimonial no catalogat i que per aquest motiu nosaltres demanem la seva preservació.
I ara, recentment, ha tornat a confiar en nosaltres per a publicar un nou article sobre el conjunt que antuvi formà part del G.E. Hermenegildo Giner de los Ríos, després C.N. Ramiro de Maeztu, i que ara funciona com a Centre de Dia de Pi i Molist. El nostre company i col·laborador Ricard Fernández i Valentí ha estat l'encarregat de proporcionar-li la informació necessària, tant d'aquest tema com de l'anterior.
D'una altra banda, va aprofitar l'ocasió per a entrevistar al nostre company i col·laborador Josep Maria Babí i Guimerà, i a la Lourdes Ponsa "Pitusa", integrant de l'entitat veïna 9 Barris Acull, per parlar sobre la nova residència per a la tercera edat del barri de la Prosperitat que, malgrat estar acabada, encara no ha entrat en funcionament, fet que ha causat força indignació veïnal.
Si voleu llegir els articles de l'Annalisa Palumbo cliqueu aquests enllaços:

Sobre la creu de la Trinitat Nova (versió en català)
(versió en castellà)

Sobre l'antiga escola de Can Peguera, ara centre de dia (versió en català)
(versió en castellà)

Sobre el geriàtric de la Prosperitat (versió en català)
(versió en castellà)


2 comentaris:

  1. El día 10 de noviembre durante la Fiesta Mayor de Sant Martí – La Verneda. En una charla – coloquio, en el local de la A.V.V. de Sant Martí de Provençals, Andrade, 176. Presentaré el libro. La Otra Perona, habrá PICA PICA. Estáis invitados !
    Antonio Herrera
    Socio del Archivo de Roquetas

    ResponElimina
  2. El día 10 de noviembre durante la Fiesta Mayor de Sant Martí – La Verneda. En una charla – coloquio, en el local de la A.V.V. de Sant Martí de Provençals, Andrade, 176. Presentaré el libro. La Otra Perona, habrá PICA PICA. Estáis invitados !

    Antonio Herrera
    Socio del Archivo de Roquetas

    ResponElimina