dilluns, 13 d’octubre del 2014

LA FOTO DE LA SETMANA. L'escultor Ricard Vaccaro visita l'Arxiu


La fotografia, feta pel nostre company Josep Maria Babí, retrata als "dos Ricards" a l'Arxiu. L'un, el de la dreta, és també col·laborador habitual. L'altra, el de l'esquerra, correspon a l'escultor Ricard Vaccaro, que el passat dimarts dia 7 d'octubre ens va venir a visitar. Aquest personatge és conegut en el món de l'art per haver estat l'autor de l'obra "La Flama", situada en la confluència del carrer de Cartellà amb Costa i Cuxart, a la barriada de Torre Llobeta, inaugurada el 16 de maig del 1999.
El motiu de la seva presència va ser a raó d'haver-lo convidat després que ell ens va demanar que proposéssim l'esmentada obra per a què fos candidata a ser una de les deu escultures més representatives de Barcelona.
La petició respon a una campanya de promoció del patrimoni escultòric a iniciativa de l'organització Capital de la Cultura Catalana (CCC), que enguany ha recaigut sobre Barcelona.
Ricard Vaccaro ens va obsequiar amb uns llibres que repassen els seus treballs artístics, unes làmines dibuixades per ell mateix i una maqueta de l'escultura "La Flama" que tenim exposada al vestíbul de l'Espai Via Favència. Per part nostra, el varem obsequiar amb un exemplar del llibre "Así era Nou Barris" dedicat per l'autor i també amb alguns números de la revista "L'Arxiu" i del butlletí "Petit Arxiu".
Transcorreguts uns pocs dies, es va posar en contacte amb nosaltres per agrair la nostra cordialitat i atenció cap a la seva persona, tot expressant la seva satisfacció per haver-nos conegut.

1 comentari:

  1. Som grans!!
    I demá, la periodista italiana amb l'entrevista pel Periódico pel reportatge de DISTRITOS del dimecres 22.
    I demá passat, les expedicions fotográfiques al Castell.

    ResponElimina