dilluns, 22 de desembre del 2014

EL JOC DE NOU BARRIS, per Joscar

L’Adriana Lima us felicita el Nadal


Nascuda el 12 de juny del 1981 a Salvador da Bahia, Brasil, va ser descoberta quan tenia 13 anys d'edat mentre comprava en un centre comercial. Ha integrat el grup de models brasileres que va entrar al món de la moda a finals dels anys 90 juntament amb Gisele Bündchen i d’altres. A les passarel·les va desfilar per coneguts dissenyadors com Christian Lacroix, Emanuel Ungaro, Giorgio Armani, Ralph Lauren i Valentino, entre d’altres. Ha protagonitzat diversos espots de moda, te d'estatus d’”àngel” de Victoria Secret’s des dels 19 anys i ha estat la imatge corporativa de diverses marques de moda.
Tot això està molt bé però, què hi té a que veure la guapa Adriana amb Nou Barris?


a) Ha presentat la inauguració d'un departament de moda jove a uns populars magatzems del passeig d'Andreu Nin.

b) Serà la protagonista de la campanya de les rutes turistico-patrimonials que prepara el departament de Cultura del nostre Districte per a l’any vinent.

c) És la nova presentadora de l’Infobarris.

d) El seu rostre es va agafar de model per a la geganta Agustina d’Úrries, companya del gegant Josep Galceràn de Pinós i Rocabertí, baró de Pinós.


(Ei!!!, és una pregunta “high level” que diria la Marta DSN. Qui l’encerti té la consumició pagada a l'oficina (membres de Projectart, abstenir-se).

La resposta correcta a la pregunta de la setmana passada és la:
d) José Luís Romero.
Tant sols l’ha encertat una persona, aquest cop: la Nati. Ens pensàvem que l’havia llegit molta mes gent. Llegiu-la. Si més no, us sorprendrà.

2 comentaris:

  1. Ni idea... però
    d) El seu rostre es va agafar de model per a la geganta Agustina d’Úrries, companya del gegant Josep Galceràn de Pinós i Rocabertí, baró de Pinós.

    i diria que s'hi assemblen i tot!!!!

    Moooooolt bones festes a tothom!!!!!!!

    ResponElimina