dimecres, 31 de desembre del 2014

Ua desitgem que passeu un FELIÇ ANY NOU 2015


A l'Arxiu som així. Aquestes imatges corresponents al dia de la presentació del número 67 de la nostra revista són un clar reflex de la nostra manera de ser. Podeu veure que som gent senzilla, bona, treballadora, receptiva i compromesa. Som aquí per passar-ho bé fent allò que millor se'ns dóna. Som alhora exemple de convivència, de respecte, de tolerència i de concòrdia amb qualsevol persona, sigui com sigui i vingui d'on vingui. Els nostres valors ens avalen fins el punt d'esdevenir molt més que una entitat cultural. Tots plegats donem el millor de nosaltres mateixos per tal d'estar a l'alçada de les exigències d'allò que té més valor per damunt de tot: les persones humanes.
Hem aconseguit ésser molt més que un equip de treball, capaços de transmetre uns sentiments envers uns barris com ningú altra ho ha aconseguit, amb sinceritat i de tot cor.
Per al proper any 2015 continuarem així, amb aquest estil, amb aquesta personalitat, superant-nos com ha de ser, corregint els nostres errors i potenciant els nostres encerts. Vaticinem que seran dotze mesos intensos, positius, apassionants i plens de grans sorpreses.
Des d'aqui volem donar les gràcies tant als socis i sòcies de l'Arxiu com a tota aquella gent que diposita la seva confiança en nosaltres. Aquest gran equip humà el farem encara més gran i millor. Entre tots plegats aconseguirem que el 2015 sigui un magnífic any.
Que acabeu de passar Bones Festes. Ben aviat tornarem a estar amb vosaltres.







FELIÇ ANY NOU 2015

2 comentaris: