dimecres, 1 d’abril del 2015

La periodista Olga Merino visita l'Arxiu


El passat dimarts 24 de març ens va complaure amb una visita a l'Arxiu l'Olga Merino. Periodista del diari "El Periódico", exerceix la seva professió des del 1985 i entre els anys 1992 i 1998 va ser corresponsal a Moscou per a l'esmentat diari, del qual actualment és columnista. Des de l'any 2008 és professora de l'Escola d’Escriptura de l'Ateneu Barcelonès. És autora de tres publicacions: Cenizas rojas (Ediciones B, 1999), Espuelas de papel (Alfaguara, 2004) i Perros que ladran en el sótano (Alfaguara, 2012). El 2005 va ser guardonada amb el Premio NH/Vargas Llosa de Relatos pel conte Las normas son las normas.
Els nostres companys i col·laboradors Josep Maria Babí, Jordi Sànchez Ruiz i Ricard Fernández Valentí es van encarregar d'atendre les seves peticions i de donar-li a conèixer el funcionament de la nostra entitat.
De la seva visita en va sortir força satisfeta. Ens va comunicar personalment que havia estat un plaer per a ella el fet d'haver-nos conegut, i va expressar la seva personal admiració per la tasca voluntària que fem i per la generositat amb què compartim els nostres coneixements. Va concloure que, al marxar de la nostra entitat, va sortir amb el cap farcit d’idees.
Igualment, nosaltres li volem agrair de tot cor la seva visita i fer-li saber que restem a la seva disposició per a tot allò que vulgui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada