dijous, 31 de desembre del 2015

Us desitgem un FELIÇ 2016, l'any dedicat als socis i sòcies


Amics i amigues:

S'acaba l'any 2015 i encetem el nou 2016 amb moltes ganes i força il·lusions. Afortunadament nosaltres esdevenim un equip de persones modestes, senzilles i humils, però alhora treballadores, inquietes i ambicioses, ben preparades i capaçes d'afrontar qualsevol repte que se'ns posi al davant. Mai no ens han caracteritzat les ínfules de superioritat o la prepotència, ans al contrari, tots els èxits ens han arribat gràcies a l'entusiasme que hem posat de la nostra part i perquè ham sabut extrapolar el talent que dúiem amagat.
Sabem que encara hi ha molta feina per fer, però nosaltres tard o d'hora hi arribarem a la meta. Durant els més de 32 anys que portem al peu del canó fomentant la cultura, difonent la memòria històrica i defensant el patrimoni, entre moltes altres coses, tota aventura on ens hem endinsat ha acabat bé. Haurà costat molt o, fins i tot, haurem patit de valent, però al final del recorregut sempre hem trobat una merescuda gratificació pels nostres esforços, traduïda en part en un benefici per a tothom.


El proper 2016 serà força interessant perquè estarà dedicat als socis i sòcies, doncs hem cregut que després de tant de temps s'ho mereixien. Com és habitual, farem les ja conegudes activitats mensuals com són les "Històries de Cafè", les "Rutes per Collserola", les "Passejades de Barri", a més d'exposicions, sessions de cinema i presentacions de publicacions. No dubteu que us esperen moltes sorpreses que estaran dedicades a un col·lectiu sense el qual nosaltres no podríem existir, ja que en veritat sou la nostra raó de ser. Per això, ara és a vosaltres qui us toca esdevenir els principals protagonistes d'una història i una identitat territorial que en veritat és obra vostra i, alhora, un premi als esforços i a les lluites col·lectives per a fer dels barris on viviu els millors de tots.
Durant tot aquest temps la gent de Nou Barris heu demostrat que teniu talent i que sou capaços d'esdevenir una gran família, aconseguint gairebé sempre allò que us heu proposat. La història així ho ha demostrat i són nombrosíssims els exemples que podríem posar i que ara els llibres van recollint. I des de l'Arxiu, entitat a la qual heu estimat i defensat, ens heu fet veure clarament que la memòria històrica dels vostres barris us importa, d'aquí aquesta gran participació i implicació personal en tot allò que fem i us proposem.


Als socis i sòcies us volem agrair la vostra fidelitat i el compromís que any rere any renoveu, i alhora pretenem animar a la gent que s'interessa per la història, la cultura i el patrimoni de Nou Barris que s'animi a fer-se sòcia i, per què no, a col·laborar amb nosaltres. Segur que hi haurà un lloc adequat per a tu. Si voleu saber quins avantatges tindríeu de fer-vos socis o sòcies, no dubteu a venir a visitar-nos al nostre local de Via Favència i preguntar-nos. Hi descobrireu tot un món que us fascinarà i us enganxarà.
Amb aquesta energia positiva i amb el màxim d'optimisme, ara i més enllà d'aquestes dates tan entranyables, us desitgem que acabeu de passar unes bones festes nadalenques i tingueu un feliç i pròsper any 2016.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada