dilluns, 6 de març del 2017

Presentació del llibre dels 50 anys de la parròquia de Santa Maria Magdalena


El passat diumenge 26 de febrer va tenir lloc la presentació del llibre "Santa Maria Magdalena. 1966-2016. 50 anys de Comunitat Cristiana al barri de Roquetes". L'acte, que posa punt i final al conjunt d'activitats commemoratives, es va fer a la mateixa parròquia de Santa Maria Magdalena, al carrer de Llopis. Per a l'ocasió han hagut retrobaments de persones que feia molt de temps que no es veien, els quals han aprofitat l'ocasió per tal de recordar molts moments inolvidables.
A la imatge observem als nostres companys (i matrimoni) Josep Maria Babí i Carmen Ríos conversant amb el mossèn Joan Cuadrench i Aragonès, rector del temple i alhora soci d'honor de la nostra entitat. També van assistir persones conegudes com el matrimoni format per Carles Comas (ex-professor) i Roser Solà (ex-professora i ex-directora de l’Institut Sant Andreu, també sòcia de l’Arxiu) i la Pilar Escamilla, fotògrafa i autora de les presents fotografies que il·lustren aquest breu article.


En aquesta altra imatge observem al Josep Maria Babí amb el Carles Cardoner, el primer rector de la citada parròquia i soci d'honor de la nostra entitat. L'Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris ha estat obsequiat amb un exemplar d'aquest nou llibre que ja ha estat donat d'entrada i forma part del nostre fons documental i, en particular, de la col·lecció local de publicacions dedicades específicament a Nou Barris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada