dimarts, 15 de maig del 2018

Ens visiten unes alumnes de l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) de Terrassa


El passat dijous dia 10 van venir a visitar el local social de l'entitat un grup de noies estudiants de l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) de Terrassa. Una d'elles, la Violeta Isunza, és filla de l'Ernesto Isunza, el primer soci de l'Arxiu d'origen mexicà que ara fa poc més d'un any va venir de visita arrel d'un treball de recerca.
El motiu pel qual varem tenir el plaer d'acollir-les va ser perquè estaven realitzant uns crèdits de pràctiques, i res millor que entrevistar a uns dels col·laboradors per a què expliqués l'evolució dels barris i les seves vivències personals. Així va ser com van fer una entrevista als companys Antonio Pascual i Ginés Cuesta, els quals van narrar els seus records de joventut especialment als barris de Roquetes i Verdum. L'Antonio, a més, va ser l'encarregat de gestionar la visita de les cinc estudiants.
Esperem que una vegada estigui muntat el documental, puguem rebre una còpia d'aquest treball que formarà part del fons documental de l'Arxiu. Volem agrair a aquestes joves promeses que hagin dipositat la seva confiança en nosaltres, raó per la qual les obrim les portes per a futures col·laboracions.

Foto: Josep Maria Babí Guimerà

1 comentari:

  1. Amigos y amigas del Arxiu:
    Mil gracias por lá cálida acogida a las estudiantes de la ESCAC.
    ¡Un fuerte abrazo desde México!
    Ernesto.

    ResponElimina