dilluns, 22 d’abril del 2019

FELIÇ DIADA DE SANT JORDI 2019


Amics i amigues,

Un any més arriba la diada de Sant Jordi, patró de Catalunya, una entranyable festa de concòrdia expressada a través de la rosa amb l’espiga i el llibre. Sant Jordi mata el drac, símbol del paganisme, mentre que la rosa simbolitza la passió i l’espiga la fertilitat. Poques vegades una tradició tan clàssica ha estat capaç de sobreviure als temps moderns i adaptar-se als valors del segle XXI.

També és el Dia Internacional del Llibre, tal i com va decretar la UNESCO, la qual cosa dóna més força, valor i projecció a un dia que es celebra com si fos una festa no només per a la societat catalana, sinó també per a tota la ciutadania d'arreu del món. Recordeu que els llibres són l'arma més inofensiva i alhora més poderosa per combatre la ignorància i la incultura. A més lectura, més democràcia, perquè la cultura adquirida dels llibres democratitza a la societat i la fa més lliure.

Des de l’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris us volem recomanar que compreu els nostres llibres d'edició pròpia de la "Col·lecció Favència", especialment el nou llibre "Contes i relats de Nou Barris". També us recomanem els diversos exemplars disponibles i a la venda del butlletí "Petit Arxiu", la revista "L'Arxiu" i els butlletins de la col·lecció "Els monogràfics de l'Arxiu". En aquest sentit, us brindem l'oportunitat d'adquirir còmodament part de la memòria històrica de Nou Barris que hem treballat i publicat ens els darrers anys, alhora un excel·lent i original regal per obsequiar a aquelles persones que més us importen i estimeu.

Passeu per la nostra parada ubicada a la marquesina de la Via Júlia (parada número 27) i us sorprendreu de la variada disponibilitat de publicacions. Tenim la seguretat que trobareu alguna cosa del vostre gust.

Per aquest Sant Jordi, regaleu una publicació de l’Arxiu i una rosa. FELIÇ SANT JORDI 2019.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada