dilluns, 26 de setembre del 2022

Inaugurada l'exposició fotogràfica del C.F. Montañesa


El passat dijous dia 22 a les 19.00 h va tenir lloc al vestíbul de l'Espai Via Favència (seu de l'Arxiu) la inauguració de l'exposició fotogràfica sobre el C.F. Montañesa. L'acte, al qual va assistir una vintena de persones, va estar presentat pel company Arnaldo Gil, el qual va donar la benvinguda a tothom. Seguidament va passar el torn de paraula a la Marga Sànchez i Soler, autora de bona part de les fotografies. Com a col·laboradora de l'entitat, la seva bona feina, principalment especialitzada en la digitalització, restauració i retoc d'imatges, ha quedat reflectida en exposicions fotogràfiques com ara "Vidres", "Nou Barris m'agrada", "Pinzellades de Nou Barris" i "Els límits de Nou Barris ". En un anterior article es va parlar sobre la trajectòria de la Marga i es van fer cinc cèntims sobre la història del C.F. Montañesa. El podeu consultar clicant AQUÍ.



El resultat és una mostra de fotos antigues i modernes relatives al C.F. Montañesa, una entitat esportiva que ha esdevingut tota una institució a Nou Barris en general i a Verdum en particular, el barri on va néixer. Altres fotografies són una aportació personal de la companya Núria Climent, doncs el seu pare havia estat jugador de l'equip de futbol als anys trenta del passat segle. També s'inclouen altres curiositats, com ara entrades al camp de futbol i dibuixos originals de jugadors del planter. En definitiva, es poden gaudir d'unes imatges que mostren una vessant històrica del club provinent del nostre fons documental en blanc i negre, per passar a continuació a unes instantànies plenes de color i moviment.


L'exposició és gratuïta i recomanada per a tot el públic en general. Romandrà visitable fins al proper dissabte 15 d'octubre. Si voleu organitzar visites en grup podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic arxiuhistoric@yahoo.es o bé per telèfon 932768997.

Fotos: Pilar Escamilla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada