divendres, 8 de febrer del 2013

Voleu participar en la redacció d'un nou llibre?


Enguany, la Parròquia de Sant Esteve commemora els seus 50 anys d'existència. És per això que ha engegat la inicitiva de publicar un llibre on es reculli la seva història i, de pas, la de la barriada de Porta. Són molts els anècdotes que es poden arribar a explicar i moltes les aportacions personals del seu veïnat que ha viscut els anys de construcció del barri i de les lluites per a millorar la qualitat de vida. Com també seran força valuosos els testimons de l'obra social i pastoral d'aquesta Parròquia.
És per això que, a més d'alguns membres de l'Arxiu, també volem animar a qualsevol altra persona a què s'animi a col·laborar a fer realitat aquest llibre participant en la seva redacció. Tota documentació personal serà de gran valor per a fer difusió de la memòria històrica.
Qui vulgui participar en la redacció del llibre sobre la història del barri de Porta i de la Parròquia de Sant Esteve, que es posi en contacte amb l'Arxiu (adreça: Espai Via Favència, Via Favència 288, edifici A; telefon: 932768997; mail: arxiuhistoric@yahoo.es) o bé amb la mateixa Parròquia (adreça: avinguda de Río de Janeiro amb passeig d'Andreu Nin; telèfon: 933518360; mail: santesteve75@arqbcn.org).
Us hi esperem.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada