dimarts, 26 d’agost del 2014

Continúa la degradació del Rec Comtal


En el present video es pot veure que la degradació de l’històric espai continua vigent. Està gravat el passat dia 23 d’agost. Les imatges i l’àudio són molt clars. Es pot veure des d’un cotxet de nen petit amb problemes per passar pel camí, brutícia com per exemple restes d'uralita als marges, o la manca de tanques protectores de les vies del tren.
Aquí es mostra el tram del Rec Comtal que uneix el barri de Vallbona amb el barri de Can San Joan, aquest segon del municipi de Montcada i Reixac
Després de 17 anys d’abandonament, el veïnat dels dos municipis varen iniciar una campanya amb diferents accions per dignificar l’espai. L’Associació de Dones Actives de Vallbona i l’Associació de Veïns de Montcada han recollit signatures, han fet concentracions, exposicions, banys reivindicatius, i han aparegut a articles a diferents mitjans de comunicació com els diaris La Vanguardia  o El Periódico, fins i tot, als informatius de TVE.
Des de la nostra entitat, donem suport a aquestes accions i demanem que aquest traçat del Rec Comtal sigui protegit, rehabilitat i declarat com a patrimoni històric.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada