dimecres, 20 de maig del 2015

LA FOTO DE LA SETMANA. La felicitat d'en Ginés Cuesta Ortiz


Aquest és el rostre d'alegria i de satisfacció del nostre company i col·laborador Ginés Cuesta Ortiz. Fotògraf aficionat però amb un nivell qualitatiu professional, se'l veu observant atentament com algunes de les seves fotografies han estat emprades per a l'exposició "Interrogar Barcelona. De la industrialització al segle XXI" del nou Espai Patrimonial Oliva Artés, al barri del Poblenou. La inauguració va tenir lloc el passat divendres dia 8 de maig a les 17:00h. i comptà amb la presència d'un grapat de gent de l'Arxiu, com el Josep Maria Babí, la Carmen Ríos, l'Albert Montaner i la Margarida Sànchez. També va fer presència la sòcia de la nostra entitat i comissària cultural Marta Delclòs, l'arquitecte municipal i també soci nostre Vicente Guallart, i el director del MUHBA Joan Roca.
La veritat sigui dita, va ser una agradable i gratificant sorpresa per a en Ginés, al qual se'l va portar a aquest acte sense que ell en sabés res de l'exposició i, molt menys, de la presència de fotos seves. En definitiva, una compensació més com a reconeixement per part nostra a la qualitat artística de la seva feina com a reporter gràfic.

1 comentari:

  1. La gracia está en la visió del fotógraf que va saber trobar el moment precis de disparar la cámera per captar la seva expresió radiant.

    ResponElimina