dilluns, 23 d’abril del 2018

FELIÇ SANT JORDI 2018



Amics i amigues,

Arriba la diada de Sant Jordi, patró de Catalunya, una entranyable festa de concòrdia expressada a través de la rosa amb l’espiga i el llibre. Sant Jordi mata el drac, és el símbol del paganisme. Mentre que la rosa simbolitza la passió, l’espiga representa la fertilitat. Poques vegades una tradició tan clàssica ha estat capaç de sobreviure als temps moderns i adaptar-se a les convencions del segle XXI.
També és el Dia Internacional del Llibre, tal i com va decretar la UNESCO, la qual cosa dóna més força, valor i projecció un dia que es celebra com si fos una festa no només per als catalans, sinó per a tots els ciutadans d'arreu del món. Recordeu que els llibres són l'arma més inofensiva i alhora més poderosa per combatre la ignorància i la incultura. A més lectura, més democràcia, perquè la cultura adquirida dels llibres democratitza a la societat i la fa més lliure.


Des de l’Arxiu us volem recomanar que compreu els nostres llibres d'edició pròpia de la "Col·lecció Favència", així com els diversos exemplars del butlletí "Petit Arxiu", la revista "l'Arxiu" i els butlletins de la col·lecció "Els monogràfics de l'Arxiu". En aquest sentit, us brindem l'oportunitat d'adquirir còmodament part de la memòria històrica de Nou Barris que hem treballat i publicat ens els darrers anys, alhora que és un excel·lent i original regal per obsequiar a aquelles persones que més us importen i estimeu.
Passeu per la nostra parada ubicada a la Via Júlia i us sorprendreu de la variada disponibilitat de publicacions. Tenim la seguretat que trobareu alguna cosa del vostre gust.

Per aquest Sant Jordi, regaleu llibres de l’Arxiu i una rosa. FELIÇ SANT JORDI 2018.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada