dimecres, 7 d’abril del 2021

El blog ja supera les 500.000 visites. Mig milió de gràcies a tothom


El blog de l'Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris ha arribat (i ja ha superat) les 500.000 visites.  Als 10 anys de la seva creació més de mig milió de visualitzacions confirmen l'èxit d'aquest mitjà destinat a informar i a fer difusió de la nostra entitat.

La companya i sòcia de l'Arxiu Carmen Ríos (dona del company i soci Josep Maria Babí), després d'haver llegit la darrera publicació, ha estat la responsable d'assolir la xifra que tant esperàvem. La data del 7 d'abril de 2021 formarà part de la nostra efemèride.

Des d'aquí volem donar les gràcies a totes aquelles persones que ens segueixen activament i han dipositat la seva confiança en nosaltres. Aquesta entitat és més que un arxiu, és un espai de conservació i difusió de la cultura, de la memòria històrica i de defensa del patrimoni.

En aquest blog, que sempre anirem actualitzant i millorant, seguirem reflectint la nostra feina voluntària, perquè Nou Barris és allò que ens motiva a estar aquí, reforçant la identitat territorial i estimulant l'orgull de barri.

Continuem treballant i ara som-hi cap al primer milió de visites, les quals esperem no triguin una altra dècada sinó més aviat.

Moltes gràcies a tothom des d'un arxiu de tothom i per a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada