dimecres, 8 d’abril del 2015

Aquest dijous dia 9 exposició i "Històries de Cafè" sobre DONES DE NOU BARRIS


Aquest proper dijous dia 9 d’abril a les 19h. no us perdeu els actes dedicats a les DONES DE NOU BARRIS a la seu de l'Arxiu, concretament al vestíbul de l'Espai Via Favència (Via Favència, 288A).

D'una banda, farem unes "Històries de Cafè" on diferents personatges femenins de la història de Nou Barris faran les seves singulars, originals i inèdites aportacions del seu testimoni i que nosaltres recollirem per sempre al nostre fons documental. Tothom qui ho desitgi pot participar i dir la seva.

D'una altra, inaugurarem una magnífica exposició que porta per nom “Dones de Barcelona. Itineraris històrics”, produïda per la Regidoria de la Dona i Drets Civils i que recull la tasca realitzada en els deu llibres de dones dels diferents districtes. Aquesta exposició romandrà visitable al públic del 9 al 30 d’abril i es podrà visitar tots els dimarts i dijous de 18h. a 20h.

L’acte serà conduït pel nostre company i president de l'entitat, Arnaldo Gil, i per la nostra companya i una de les fundadores de l'Arxiu, Maria Lluïsa Serralta. En ambdós actes també hi serà present la historiadora i curadora de l’exposició, Isabel Segura Soriano, autora del llibre "Dones de Nou Barris".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada