dimarts, 4 d’octubre del 2016

Us presentem un nou joc: Nou Barris DE CINE


Amics i amigues, per al vostre entreteniment engeguem un nou joc en aquest blog que porta per nom "Nou Barris DE CINE" i que, tal com diu el seu títol, estarà dedicat al món de la cinematografia al districte de Nou Barris.
Jugar serà força senzill, doncs periòdicament inclourem un fotograma corresponent a una pel·lícula, donarem com a pistes el nom del director i l'any en què fou estrenada, i vosaltres haureu d'endevinar el barri o indret de Nou Barris on es va filmar la seqüència i el títol de la pel·lícula.
Per jugar-hi i veure les entrades que anirem publicant només cal que aneu a la columna esquerra del blog i cliqueu sobre la imatge de la càmera, igual a la que encapçala aquesta entrada.
En el proper joc que publiquem donaríem les respostes correctes i, qui sap, potser les persones que l'encertin s'enduguin algun petit premi de la casa. Teniu temps per jugar, doncs la periodicitat del joc no seria setmanal sinó bisetmanal o trisetmanal.

Així que comencem. Llums, càmera... i acció!!!


Aquesta pel·lícula fou dirigida per Óscar Albar i s'estrenà a l'any 2010. Observeu el fotograma: identifiqueu el barri i el títol de la pel·lícula? La resposta d'aquí a dues o tres setmanes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada