dimarts, 29 de gener del 2019

Aquest dijous inaugurarem l'exposició "Finals dels 70"


Al vestíbul de l'Espai Via Favència, a la seu de l'Arxiu, ja tenim a punt la nova exposició "Finals dels 70" que romandrà visitable fins el 28 de febrer. Serà gratuïta i recomanable per a tothom.
Podreu contemplar què va significar aquella dècada de canvis a Nou Barris, com es va lluitar i com es van recuperar les llibertats perdudes. Veureu també com eren aquells barris, aleshores considerats per molta gent els suburbis de la ciutat, com es vivia i com es sobrevivia.
Tal i com diu el títol, "Finals dels 70", es centrarà especialment en els anys de la Transició, un període breu però intens on els 9 Barris del nord de Barcelona van desenvolupar un paper fonamental de gran ressò ciutadà i que ha estat un referent d'altres territoris.
Aquesta és la primera de les moltes exposicions que us brindarem, on reivindicarem la importància de la imatge i, alhora, coneixereu la riquesa del fons fotogràfic de l'entitat.
Al llarg de l'any, muntarem exposicions temàtiques, d'autor/a i de fotografies originals. Anirem més enllà de la imatge digital i del món d'Internet per recuperar i difondre el gran valor de la fotografia de tota la vida, que tanta història conté agrupada en una sola imatge d'una instantània del nostre passat.
Us esperem aquest proper dijous dia 31 a les 19.00 h al vestíbul de l'Espai Via Favència en l'acte inaugural de l'exposició "Finals dels 70". No hi podeu faltar!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada