dilluns, 21 de novembre del 2022

L'Arxiu organitza visites guiades al castell de Torre Baró amb motiu del 8è aniversari de la seva rehabilitació i obertura al públic


El passat diumenge dia 13 van tenir lloc les activitats festives amb motiu del 8è aniversari de la rehabilitació i obertura al públic del castell de Torre Baró com a mirador, punt d'informació del Parc de Collserola, punt de recuperació de la memòria històrica de NouBarris i centre d'activitats ambientals i culturals.
Una vegada més, l'Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris va participar amb l'organització de visites guiades tant pels voltants com a l'interior de l'edifici. Entre les 12.00 h i les 14.00 h del migdia els companys Jordi Sànchez i Montse Argente es van encarregar d'explicar la història d'aquest indret que, des del 1970, és la icona del districte de Nou Barris. Sempre cal recordar que l'entitat va tenir un paper fonamental, destacat i decisiu en la recuperació del castell, una llarga lluita que va durar dues dècades.


D'altra banda, a l'interior del castell els companys Josep Maria Babí i Antonio Silva es van encarregar d'atendre al públic assistent que s'apropés a la taula que es va habilitar per vendre el butlletí monogràfic sobre la història del castell de Torre Baró.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada