dijous, 11 de maig del 2023

L'Arxiu fa presència en l'edició d'enguany de "La Cultura va de Festa"


El passat diumenge dia 7 l'Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris ha estat present una vegada més a "La Cultura va de Festa", al parc de la Guineueta, que enguany arriba a la 41a edició. Les nombroses associacions i entitats culturals, veïnals, socials, artístiques, solidàries, cíviques i esportives del districte de Nou Barris es van congregar per fer les seves tradicionals mostres, exposicions i activitats lúdiques. Afortunadament el bon temps va acompanyar i va possibilitar la realització de tot un seguit d'actes festius oberts a tothom: l'espai inferior estigué reservat a les activitats infantils i l'espai central, dedicat a les mostres, concerts, lectures, la gimcana i el cercavila, entre d'altres coses. Enguany, la Coordinadora d'Associacions de Veïns i Veïnes i Entitats de Nou Barris i Can Masdéu va ser l'encarregada de fer el tradicional pregó. 


Concretament l'Aurora Álvarez "Yoyi", socia de l'Arxiu, membre del teixit associatiu de Nou Barris i antiga treballadora de l'Ateneu Popular de Nou Barris, fou l'encarregada de llegir el discurs, alhora qur va presentar una nova edició de la revista "Clatellot" on es fa un balanç de la feina feta i es recullen les demandes per al districte de Nou Barris que associacions i entitats demanen al proper govern municipal que surti guanyador de les eleccions del diumenge dia 28 d'aquest mes de maig.
Com és costum, la nostra entitat ha col·locat la seva clàssica carpa informativa. Allà estigueren presents els nostres companys i companyes habituals i l'ocasió es va aprofitar per posar a la venda les publicacions de l'entitat, com ara els llibres de la "Col·lecció Favència", les revistes "L'Arxiu", els butlletins "Petit Arxiu" i també les revistes de la col·lecció "Els Monogràfics de l'Arxiu".


Fotos: Pilar Escamilla, Montse Massot i Miquel Antoni Romàn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada