diumenge, 28 d’abril del 2024

Gran èxit de públic al Sant Jordi 2024


Un any més, entre les 10.00 h del matí i les 20.00 h del vespre l'Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris ha estat present al Sant Jordi, la diada del llibre i de la rosa que es celebra cada 23 d'abril i que en aquest 2024 ha estat en un dimarts. Afortunadament la pluja prevista va fer treva i això va portar a què tothom sortís al carrer a passejar per les nombroses parades muntades tant a nivell de Barcelona en general com al districte de Nou Barris en particular. Com és habitual en les darreres edicions, a la marquesina del passeig central de la Via Júlia (entre els carrers de Joaquim Valls i d'Argullós) s'ha disposat d'una parada per a exposar al públic les publicacions a la venda, especialmentt llibres, revistes, monogràfics i butlletins. Les persones que col·laboren assíduament a l'entitat van anar passant per la nostra parada.


Enguany, de 10:00 h a 13:00 h la Roser Solà va signar el seu llibre "L'ensenyament a Nou Barris. 1933-1990", mentre que d'11.30 h a 13.30 h ho van fer el Josep Maria Babí pels seus llibres "La Marta de Santa Eulàlia" i "Contes i Relats de Nou Barris" (obra conjunta) i la Isabel Segura pel seu nou treball "La Barcelona fotografiada de Ginés Cuesta", que ha estat la gran novetat. Altres títols destacats a la venda van ser, entre d'altres, "Nou Barris: els barris històrics", "Microhistòries de Nou Barris", "125 anys annexionats", "Harry Walker. Lluita obrera, victòria veïnal", "50 anys fent barri" i "Vam ser, som i seguirem sent feministes".


Bona part del nombrós públic que per allà ha passejat s'ha aturat al nostre estand, fet que s'ha aprofitat per donar-los a conèixer l'entitat, informant-los de qui som i què fem. En definitiva es va viure una jornada festiva, probablement una de les més exitoses dels darrers anys en quant a volum de visitants es refereix. Fins i tot, grups de nens i nenes de les escoles properes ens van descobrir. Per als qui no vareu tenir l'ocasió de passar pel nostre estand, podeu adquirir les publicacions al nostre local social (seu de l'Arxiu) a l'Espai Via Favència (Via Favència, nº288A) els dimarts i els dijous de 18.00 h a 20.00 h. Pregunteu per la nostra disponibilitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada