dimecres, 18 de juliol del 2012

Presentat el nou número de la revista L'ARXIU


El passat dimarts 17 de juliol varem presentar al nostre local el darrer número de la revista L’ARXIU. Es tracta del número 62 corresponent al primer semestre d’enguany. Aquesta publicació, una tradició que es remunta des de la fundació de l’Arxiu l’any 1983, ha tingut tota una evolució i un progressiu perfeccionament que demostra el seu èxit i la seva capacitat de difusió no només als socis i sòcies de l’entitat, sinó també a altres persones, institucions i centres culturals tant de Nou Barris com d’arreu de Barcelona.
A través d’aquesta revista hem estat capaços de fer una gran difusió de la nostra veu, tant pel que fa a la recuperació de la memòria històrica com l’expressió de la nostra opinió personal.
Malgrat la crisi econòmica i les penúries que està vivint el món, tenim clar que amb els nostres modestos recursos continuarem aventurant-nos a publicar l’entranyable revista de l’Arxiu perquè volem continuar oferint un servei a totes aquelles persones que ens son fidels i a les qui vulguin interessar-se per nosaltres. Tenim clar com hem d’administrar la nostra economia i continuar a l’alçada que els temps actuals ens demanen.
Finalment, volem agrair també a aquelles persones que han decidit col·laborar en aquest darrer número, i animem a tothom qui ho desitgi que escrigui un article perquè de ben segur serà una aportació interessant.


1 comentari: