divendres, 8 de març del 2013

Ela alumnes de XERREM visiten l'Arxiu



El passat dimecres dia 6 van venir a visitar les nostres instal·lacions de l’Arxiu els alumnes del Projecte Xerrem de Nou Barris, una iniciativa popular i sense ànim de lucre destinada a promoure l’aprenentatge de la llengua catalana des del foment i l’estímul, així com també a perfeccionar la parla. En aquesta interessant tasca hi participen activament els nostres inestimables companys i col·laboradors Albert i Margarida, que estan fent una excel·lent aportació i contribució personal vers aquelles persones que volen aprendre la llengua catalana.
En una de les seves classes de conversa realitzades a l’Espai Via Favència, es va aprofitar per donar a conèixer la nostra entitat. L’alumnat, que majoritàriament desconeixia la nostra existència o bé n'havien sentit parlar molt poc, es va quedar sorprès i va rebre una molt bona impressió de nosaltres.
Desitgem que experiències enriquidores d’aquestes característiques serveixin per a poder donar-nos a conèixer més que mai i reforçar el nostre projecte cultural a Nou Barris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada