divendres, 15 de març de 2013

Responsables de les biblioteques de Nou Barris ens visitenEl passat dilluns dia 11 varem rebre la visita de les persones responsables de les diferents biblioteques del districte de Nou Barris. De la reunió es va acordar la possibilitat de la seva col·laboració pel que fa a millorar la difusió de les nostres activitats per a què arribin a més gent, així com l’oportunitat de poder rebre més visitants que vulguin consultar la nostra col·lecció local i altres fons documentals que a les biblioteques no disposen.

Per part nostra, a tota la gent assistent els hi varem oferir l'oportunitat de fer-se sòcia de l'entitat i de poder adquirir les nostres publicacions.

Posteriorment els hi varem ensenyar les instal·lacions de l’entitat, fet que els va produir molt bona impressió. És d’esperar que es produeixin més trobades d’aquest tipus, un fet que reflecteix com el grau d’importància que l’Arxiu va adquirint és cada dia més creixent, la qual cosa ens obligarà a plantejar-nos nous reptes per al futur.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada