diumenge, 21 d’abril del 2013

Per SANT JORDI, regaleu llibres de l'Arxiu



Arriba la diada de Sant Jordi, patró de Catalunya, una entranyable festa de concòrdia expressada a través de la rosa amb l’espiga i el llibre. Sant Jordi mata el drac, símbol del paganisme. Mentre que la rosa simbolitza la passió, i l’espiga la fertilitat.
També és el Dia Internacional del Llibre, tal i com va decretar la UNESCO, la qual cosa dóna més força, valor i projecció un dia que es celebra com si fos una festa no només per als catalans, sinó per a tots els ciutadans del món.

Des de l’Arxiu us volem recomanar que compreu els nostres llibres d'edició pròpia de la Col·lecció Favència. Enguany, serà el regal més original que podreu trobar i que formarà part per sempre de la vostra biblioteca. La memòria històrica de Nou Barris ara la podreu tenir còmodament a les vostres mans, i qui ho rebi com a regal us ho agrairà de tot cor.

El dia 23 d’abril, passeu-vos per les parades de Via Júlia i de Sant Andreu i adquiriu a molt bon preu els llibres LA MARTA DE SANTA EULÀLIA de Josep Maria Babí Guimerà i CINES DE BARRIO de Roberto Lahuerta Melero. I si no coneixeu la nostra entitat, nosaltres us la presentarem.

Per aquest Sant Jordi, regaleu llibres de l’Arxiu i una rosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada