dissabte, 7 de desembre del 2013

DESEMBRE. El Circ d'Hivern


Entre mitjans de desembre i principis de gener, l’Ateneu Popular de Nou Barris ofereix anualment el seu Circ d’Hivern, el seu projecte central més ambiciós i interessant de la seva temporada amb l’objectiu principal de donar suport i fomentar l’art del circ contemporani. Aquesta iniciativa que enguany compleix el seu catorzè aniversari, és una proposta inèdita creada a partir d’un grup d’artistes que, malgrat seguir unes mateixes premisses, ofereix al públic una altra manera de fer circ, dansa, música i teatre diferent als estereotips clàssics, però capaç d’encantar tant als més menuts com als més adults. Molts d’aquests artistes estan vinculats al mateix Ateneu.
L’Associació de Professionals de Circ de Catalunya, la revista catalana de circ Zirkolika i l’Escola de Circ Rogelio Rivel contribueixen en general a fer de l’Ateneu Popular de Nou Barris una autèntica seu i factoria del circ a Barcelona, i al projecte del Circ d’Hivern (a més d’altres programacions anuals) en particular.
En els darrers anys, algunes de les creacions circenses força innovadores que s’han ofert i han delectat al públic en els darrers anys han estat les ofertes pel Circus Klezmer, Oniricus, Click, Rodó i el Circ de Sara entre d’altres, amb uns espectacles que han tingut continuïtat més enllà de l’Ateneu, la qual cosa demostra la seva originalitat i qualitat més enllà dels àmbits locals. L’èxit de públic de totes les edicions s’ha demostrat sobretot amb el nombre d’espectadors, que en el teatre de l’Ateneu han arribat als 8.000 assistents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada