diumenge, 18 de gener del 2015

LA FOTO DE LA SETMANA. Ens visiten a l'Arxiu


El passat dijous dia 15 van venir a visitar-nos tres noies inscrites a la web "Uolala!" (http://www.uolala.com/es/actividades). Aquest és un portal electrònic que té per objectiu fer difusió de les activitats culturals, artístiques o esportives que persones, associacions, entitats, clubs o institucions organitzen periòdicament o esporàdicament, facilitant el contacte entre persones amb aficions comuns i amb organitzadors d'activitats. D'aquesta manera es comparteixen activitats i experiències, doncs en el moment en què s'anuncia un esdeveniment, hi ha la possibilitat d'apuntar-se i participar.
La nostra entitat, per tal de fer arribar a més gent les activitats, publica les seves novetats en aquest portal electrònic, la qual cosa contribueix decisivament a donar-nos a conèixer més i millor.
Com s'ha assenyalat abans, les tres visitants no són les promotores del projecte, sinó persones inscrites a la web encuriosides de conèixer-nos de més a prop, inscripció que tothom qui ho desitgi també pot fer. Els nostres companys les hi varem explicar com funcionem així com les instal·lacions on treballem i conservem el fons documental.
Agraïm la seva visita a l'Arxiu, fet que ens omple de joia perquè reflecteix la creixent importància que anem agafant dia a dia gràcies a la nostra bona feina.

1 comentari: