dijous, 24 de setembre del 2015

LA FOTO DE LA SETMANA. Reportatge "de pel·lícula"


El passat dimecres dia 23 van venir a visitar-nos a l'Arxiu els periodistes Laia Carol i Raul Soldau Mestres per fer un reportatge dramatitzat per televisió sobre el barri de Can Peguera. Han estat acompanyats i presentats pels membres de Projectart-Nou Barris Televisió Agus Giralt i Iván Ortiz i han fet diverses gravacions, com si fos el rodatge de una pel·lícula, amb l’argument d'una investigació i recerca sobre la història del barri.
S’els ha mostrat i han consultat els fons documentals fotográfic, bibliográfic i cartográfic, i també dosiers mentre ells anaven gravant i fent repetir les escenes. Al final, han fet entrevistes al nostre company col·laborador Josep Maria Babí sobre la història i personatges que van transitar per Can Peguera, l’origen i història del nom del barri i els motius de la recerca a l'Agus i a l'Iván.
Han signat al llibre de visites i han promès el lliurament d'un DVD amb el reportatge editat. Se'ls ha fet obsequi dels últims exemplars de les revistes "L'Arxiu" (que han elogiat per la seva qualitat i continguts després de fullejar-les) i han marxat molt satisfets amb la tasca realitzada després de dues hores de feina “cinematogràfica”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada