divendres, 22 d’abril del 2016

L'Arxiu amb el SANT JORDI 2016


Enguany, l'Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris té molt a oferir. Les nostres publicacions són el resultat d'una intensa feina per part d'aquelles persones que, assíduament, vénen a col·laborar regularment. I és que, a més d'oferir un servei públic de consulta i donar entrada a la documentació, som capaços de treure'n un gran profit fins el punt d'editar llibres i revistes que fomenten i difonen la memòria històrica dels barris del districte. Això reflecteix el potencial i la qualitat del fons documental de l'entitat aconseguit durant més de tres dècades.
Malgrat tot, però, sempre pensem en allò que considerem més valuós: les persones, les quals son els agents capaços de valorar veritablement la nostra feina i la història de Nou Barris, la qual mai no deixa de sorprendre ja que sempre sorprenem amb novetats i amb relats inèdits.
Per aquest motiu, volem que per SANT JORDI, DÍA DEL LLIBRE I DE LA ROSA et passis pel nostre estand de la Via Júlia a veure la nostra oferta i les novetats d'enguany. Us troareu tot un munt de sorpreses agradables. No deixarem a ningú indiferent.

PER SANT JORDI, REGALEU PUBLICACIONS DE L'ARXIU




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada