dilluns, 18 d’abril del 2016

L'Arxiu celebra les Noces d'Or de l'Albert i la Marga


Afortunadament al nostre blog sovint hi ha notícies com aquesta que, pel seu caràcter entranyable i pel somriure que t'arrenquen, mereixen que ocupin un petit espai. El passat dimecres dia 14 varem celebrar al bar-restaurant "El rincón de Carlos" les Noces d'Or dels nostres amics, companys i col·laboradors Albert Montaner i Margarida Sànchez. Coses com aquestes tant sols es donen una vegada a la vida, i per això els qui col·laborem assíduament a l'Arxiu no ens ho varem voler perdre. Aquell vespre no hi va faltar gairebé ningú a la llarga taula que ens van preparar: la Maria Lluïsa, la Marta, la Montse, la Núria, el Josep Maria, el Ginés, l'Arni, el Jesús, l'Antonio, el Roberto, la Mercedes, el Jordi, la Carmen i el Ricard.


Després de degustar les bones tapes que allà sempre acostumen a fer i que nosaltres us recomanem, a la parella se la va obsequiar amb dues copes de cava personalitzades més un pastís d'aniversari amb les espelmes del número 50 i que tots dos van bufar. Una petita festa que, en definitiva, servia de reconeixement a la nostra amistat, als seus anys de casats i a la seva bona feina a l'Arxiu.


Per molts anys estimats Albert i Marga!!!

1 comentari:

  1. moltes felicitats també de part d´algú que el primer dia que va conèixer la Margarida, amb la seva empenta, i el seu talent artístic va caure enlluernat als seus peus..., gràcies per la vostra simpatia d´un altre col.laborador amic.

    ResponElimina