diumenge, 14 de juliol del 2019

"La Familia Barris" visita l'Arxiu


L’Antonio Baños, periodista i un dels presentadors d’aquest programa televisiu, juntament amb la Cristina Monclús (càmera), el Daniel Planas (productor) i el Ricard Maiquez (ajudant de producció) van visitar la nostra entitat el passat dia 9 d’aquest mes per fer un reportatge sobre els documents i fotos cedides pel pare Santiago Thió en relació a la construcció del clavegueram pels veïns del  nostre barri.


L’Arnaldo Gil va ser l’encarregat de contestar a totes les preguntes durant l’entrevista i d’anar mostrant, conforme s’anava grabant, els diferents racons de les instal·lacions de l’Arxiu.
Van quedar meravellats de la bona organització i, sobretot, dels cartells antics que feren viatjar per uns moments a l’Antonio Baños a temps inoblidables de la seva joventut.


Com que la Núria i jo estàvem fent la documentació fotogràfica cedida del Josep Anton Cordoncillo, també vàrem ser entrevistades sobre allò que fèiem i sobre curiositats de l’Arxiu.
Va ser una experiència inoblidable perquè en tot moment el tracte fou molt proper i agradable, com si ens coneguéssim de tota la vida.


El proper dia 18 d’aquest mes de juliol a les 22.20 h a Betevé podrem veure aquest reportatge, juntament amb els que han fet per la resta del barri. 
Moltes gràcies per la vostra visita.

Fotos i textos: Pilar Escamilla (sòcia de l'AHRNB)

1 comentari:

  1. Esperem i desitgem que hageu disfrutat d'aquest programa emes per beteve, aixi com l'ha fruit el pare Santiago Thio S.J. desde Girona

    ResponElimina