dimecres, 26 d’abril del 2023

Gran èxit de públic al Sant Jordi 2023


Un any més, entre les 10.00 h del matí i les 20.00 h del vespre l'Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris ha estat present al Sant Jordi, la Diada del Llibre i de la Rosa que es celebra cada dia 23 d'abril i que, en aquest 2023 ha estat en un diumenge. Aquest fet, acompanyat d'un dia assolellat, ha convidat al passeig al llarg de tot el dia. Com és habitual en les darreres edicions, a la marquesina del passeig central de la Via Júlia s'ha disposat d'una parada per a exposar al públic les publicacions a la venda, tant llibres com revistes, monogràfics i butlletins. Les diferents persones que col·laboren assíduament a l'entitat van anar passant per la nostra parada.


Enguany la Marta Grau i el Jordi Sànchez van signar exemplars del seu darrer llibre "Nou Barris, els barris històrics", com també ho van fer la Ruth Rodríguez i la Marta de San Nicolás exemplars del seu llibre "Microhistòries de Nou Barris" i el Josep Maria Babí de la seva novel·la "La Marta de Santa Eulàlia". A més, enguany s'han ofert els darrers llibres publicats relatius al barri de la Prosperitat, on l'Arxiu va col·laborar.
Bona part del nombrós públic que per allà ha passejat s'ha aturat al nostre estand, fet que s'ha aprofitat per donar-los a conèixer l'entitat, informant-los de qui som i què fem. En definitiva es va viure una jornada festiva, probablement la de més èxit de visitants dels darrers anys.


Per als qui no vareu tenir l'ocasió de passar pel nostre estand, podeu adquirir les publicacions al nostre local social (seu de l'Arxiu) a l'Espai Via Favència (Via Favència nº288A) els dimarts i els dijous de 18.00 h a 20.00 h. Podeu preguntar per la nostra disponibilitat.

Fotos: Marga Sànchez, Lourdes Ferrando, AHRNB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada