dijous, 30 de novembre del 2017

Fotos històriques de Nou Barris per a la 67ª Nit de Santa Llúcia


El passat dimarts dia 28 van venir a visitar-nos a la seu de l'entitat la documentalista Teresa Turiera i el realitzador Jordi Capdevila, ambdós treballadors a l'empresa Gerona Grup Eventos y Comunicación. Aquesta és una agència ubicada a Barcelona especialitzada en esdeveniments, realització d'accions especials, exposicions, màrqueting de carrer, cerimònies de lliuraments de premis, accions especials i 3D vídeomaping.
El motiu de la seva consulta va ser la recerca de fotografies històriques de Nou Barris que servissin per explicar el què és el districte. Per aquest motiu, van seleccionar un total de 32 imatges les quals es passaran en pantalla gran el proper divendres dia 15 de desembre a la Nit de Santa Llúcia, que enguany celebrarà la seva 67ª edició al pavelló poliesportiu de Virrei Amat.


Un dels presentadors serà l’actor Jordi Martínez, veí d’Horta conegut per les seves aparicions a sèries com "Vent del Pla", "Kubala, Moreno y Manchón" i "Merlí". L'acte es retransmetrà en directe per TV3 i es lliuraran el Premi Sant Jordi de novel·la, el Premi Mercè Rodoreda de contes i narracions, el Premi Carles Riba de poesia, el Premi Muriel Casals de Comunicació, el Premi Internacional J. B. Cendrós, el Premi Josep M. Folch i Torres de novel·les per a nois i noies i el Premi Joaquim Ruyra de narrativa juvenil. Com a novetat, aquest any, durant la vetllada, s’anunciaran els tres finalistes del Premi Òmnium a la Millor Novel·la en Llengua Catalana de l’Any. En relació a Nou Barris, es retrà un especial homenatge als veïns i veïnes dels barris del districte que van lluitar durant tants anys per aconseguir equipaments i millorar la seva qualitat de vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada