dissabte, 8 de desembre del 2012

PER MOLTS ANYS, JORDI!!!


Ja fa un any d’aquesta imatge, on interpretaves en una visita guiada el paper de l’arquitecte de l’Institut Mental Josep Oriol i Bernadet. La veritat és que tu en realitat també has estat una mena d’arquitecte per a tots nosaltres perquè amb la teva col•laboració a l’Arxiu les teves “construccions” han deixat una empremta inesborrable. Des d’un principi, quan vas aterrar a la nostra entitat, et varem conèixer ambiciós, decidit i amb força iniciativa, i és per això que sabíem que eres una promesa, un home amb talent i moltes virtuts.
Tots plegats, des de l’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris et volem felicitar no només pel teu aniversari, sinó també reconèixer la teva excel•lent tasca. Sense el teu cop de ma, la base de dades que ara disposem per donar entrada i consultar el fons documental no hauria estat possible, com tampoc els teus brillants articles, les teves interessants reflexions personals i les aportacions i consells encaminats a la millora i al progrés de la nostra entitat que enguany és a un any de commemorar els seus 30 anys d’existència. Però sobretot també et volem agrair l’amistat i l’estimació que ens uneix mútuament i que tant ha fet de tots nosaltres un gran equip humà.
Fan falta moltes persones com tu, amb empenta, voluntat i una actitud positiva i constructiva. Moltes coses hem après i continuem aprenent de tu, i per això ens agrada escoltar-te. Per molts anys, Jordi!, i que per moltes vegades ho puguem celebrar tots junts!!!


L’Arxiu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada