dilluns, 8 d’abril del 2013

Noces d’or del Centre Eulalienc



El present butlletí correspon a una edició especial que el Centre Eulalienc va editar amb motiu del seu 50è aniversari de la seva fundació. Els actes festius per a celebrar aquestes noces d’or es van realitzar entre el 17 i el 30 de juliol de 1953, i van consistir en representacions d’obres teatrals, una exposició de dibuixos i pintures, balls diversos, sopars de germanor, un torneig de futbol, un festival de música i dansa, un torneig de lluita lliure, una festa infantil, un concert simfònic a càrrec de la Banda Municipal de Barcelona, una revetlla i un concurs de sardanes.

Tots aquests actes es van celebrar a la seu social del Centre Eulalienc, essent també escenaris festius la plaça del Virrei Amat, l plaça de Santa Eulàlia, el passeig de Fabra i Puig (aleshores una rambla) i les instal•lacions esportives del S.E.S.E.

Concretament, aquest butlletí va pertànyer al meu padrí Prudenci, que durant una anys va ser actor de teatre i va rebre alguns premis per les seves interpretacions. L’interior de l’esmentada edició està plena de dedicatòries com a reconeixement a la seva feina.


Ricard Fernández i Valentí
Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada