divendres, 29 d’abril del 2016

Gran èxit de vendes de l'Arxiu a la diada de SANT JORDI


El passat dissabte 23 d'abril va tenir lloc la diada de Sant Jordi. Enguany l'Arxiu ha triomfat gràcies a l'àmplia oferta de publicacions. Com és tradició, s'ha disposat d'un estand a la Via Júlia (tram de rambla) on centenars de persones han tingut l'ocasió d'apropar-se i veure les nostres revistes i llibres, especialment les novetats d'aquest 2016. Mai la nostra entitat no havia disposat de tanta oferta literària com ara, fet que reflecteix la creixent capacitat de difondre la memòria històrica i la importància que està assolint la nostra entitat al districte de Nou Barris.
Des de les 10:00h. del matí i fins a les 20:00h. del vespre, alguns dels nostres companys i col·laboradors habituals han romangut al peu del canó. A la taula es van exposar diversos números de la revista L'Arxiu, del butlletí Petit Arxiu i el primer número de la nova sèrie de monogràfics  titulat Història del castell de Torre Baró. Pel que fa a llibres, éren a la venda exemplars d'Así era Nou Barris, de Barcelona tuvo cines de barrio, de Les masies de Sant Andreu de Palomar, de La notícia fue Nou Barris, d'Història dels carrers de Sant Andreu de Palomar i de Ramon Casas. La vida moderna.


Com a novetats especials mereix destacar el nou llibre de Roberto Lahuerta titulat La Transición en Nou Barris i una segona edició corregida i augmentada de La Marta de Santa Eulàlia, de Josep Maria Babí, el qual va signar els seus exemplars de 12:00h. a 13:00h. i de 18:00h. a 19:00h. Precisament per aquest motiu pel matí es va deixar veure per l'estand el personatge de la Marta per a qui estigués interessat a conèixer-la en persona i fer-se una foto. Agraïm la col·laboració de la nostra amiga Alícia Fernández, del Grup d'Història de Nou Barris-Can Basté, per haver-se ofert una vegada més a encarnar l'entranyable personatge.
D'altra banda, de 13:00h. a 14:00h., a l'estand de la llibreria-papereria Abacus ubicat al passeig de Fabra i Puig amb Doctor Pi i Molist, van estar signant exemplars els nostres companys Roberto Lahuerta (del llibre La Transición en Nou Barris) i Ricard Fernández (del llibre Así era Nou Barris). Van estar acompanyats de l'historiador andreuenc i soci de l'Arxiu Pau Vinyes Roig, que signà exemplars del seu llibre Sant Andreu desaparegut.


Al final de la jornada, gran èxit de vendes que ens empenta com a entitat cultural líder en publicacions d'història local i que referma la Col·lecció Favència, iniciativa editorial pròpia que ha resultat rendible no només econòmicament sinó també pel servei cultural destinat al públic en general. Volem donar les gràcies a totes aquelles persones que ens han volgut conèixer i han dipositat la seva confiança en nosaltres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada