divendres, 29 d’abril del 2016

LA FOTO DE LA SETMANA. Felicitats Montse i per molts anys Maria Lluïsa i Mercedes


Imatge de felicitat per part de la gent que col·labora assíduament a l'Arxiu, fet per la Sara, sòcia de l'entitat i filla del nostre company Ginés Cuesta. Aquest passat dimecres dia 27 es va celebrar al nostre local una petita festa amb motiu del sant de la nostra amiga Montse i de l'aniversari de les nostres amigues Maria Lluïsa i Mercedes. La Montse col·labora una vegada a la setmana formant part de Les noies del dimecres. La Maria Lluïsa és la gran veterana, doncs va ser una de les fundadores de l'Arxiu i ara presideix l'A.VV. Verdum. I la Mercedes, antiga treballadora de l'Institut Mental de la Santa Creu, és la responsable del Memorial del Mental.
Tres dones fantàstiques que ens estimem perquè s'ho mereixen de veritat tant per la seves excel·lents tasques com per les seves qualitats personals que les fan unes dones tan especials.
Per aquest motiu, no va faltar el pastís d'aniversari i el cava per brindar. Vagi per elles i que per moltes vegades més tinguem ocasió de celebrar-ho. Felicitats Montse i per molts anys Maria Lluïsa i Mercedes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada