dijous, 7 de desembre del 2017

Una felicitació de Nadal molt singular


Com és tradició en aquestes dates, la decoració del blog s'acostuma a canviar per donar la benvinguda a les festes nadalenques. Si bé la capçalera és similar a la d'anteriors temporades, amb el títol del blog que l'identifica com a tal i el corresponent missatge de Bon Nadal i Feliç Any (enguany el 2018), el mosaic del fons ha pretès ser una mica més original. Per cortesia del fotògraf Pepe Encinas ha estat possible d'incorporar aquesta bonica imatge. Es tracta d'un grup de nenes somrient i mirant per una finestra on tot just a sota es pot llegir una pintada que diu "Feliz Navidad".
Una manera diferent i original de felicitar les festes nadalenques en una foto molt tendra i, fins i tot, divertida, de principis dels anys vuitanta. Les nenes pertanyien a unes famílies residents en un dels barracots de fusta dels antics empleats de la RENFE. El cas és que eren a punt de ser desnonades i, per aquest motiu, els periodistes d'El Periódico, entre ells en Pepe Encinas, van anar allà a fer el reportatge pel diari. Va ser aleshores que es van adonar que una de les nenes, la rossa, li faltava part de la cabellera perquè accidentalment l'hi havia caigut una olla d'aigua bullent al cap.
Tot evitant qualsevol tipus de sensacionalisme, al mateix Pepe Encinas se li va ocórrer de demanar a totes les nenes que entressin al barracot i es posessin davant la finestra on a sota hi havia la inscripció "Feliz Navidad". Llavors va sorgir la imatge i aquest va ser el resultat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada