dilluns, 31 de desembre del 2018

US DESITGEM UN FELIÇ ANY 2019

Can Peguera durant la nevada de 1962. Foto: Josep Llorenç

Amics i amigues:

Tanquem l'any 2018 i donem la benvinguda al nou 2019. Com acostuma a passar, l'inici d'un nou cicle sempre s'espera amb el desig de què sigui millor a l'anterior. I això esperem o, com a mínim, que hagi tantes o més coses bones.

Us prometem que no us defraudarem, al contrari, us brindarem amb noves sorpreses que seran del vostre grat i que us animaran a formar part d'aquest gran equip humà. Sempre que vulgueu podreu opinar, fer aportacions, donar consells, explicar històries i, naturalment, ajudar a millorar aquesta entitat en benefici de tothom, tant per a vosaltres com per a les futures generacions.

El curs del 2019 estarà dedicat a la fotografia, un tema molt ampli i que ofereix moltes possibilitats per la riquesa que suposa aquest fons documental. Recordeu que es tracta de l'arxiu més voluminós i variat que disposem, alhora el més consultat, motiu pel qual mereix una atenció especial i reivindicar-lo per la seva qualitat. Així, doncs, no faltaran les exposicions temàtiques, les xerrades, les sessions cinematogràfiques, les passejades de barri, les tertúlies de cafè i altres activitats on aprendreu, alhora ens ensenyareu i, en definitiva, ho passarem molt bé.

Aquest fons fotogràfic, a mans de les persones que habitualment o esporàdicament col·laboren a la seu de l'Arxiu, seguirà el seu llarg procés de classificació, ordenació, conservació, digitalització, arxivació i difusió.

Continuarem difonent la memòria històrica i defensant la protecció del patrimoni de Nou Barris, estimulant el sentiment de pertinença, l'orgull de barri i ajudant a forjar una identitat. Igualment, la muntanya de Collserola serà una vegada més per a nosaltres un espai de primer ordre a protegir, a gaudir i a aprendre, on us conscienciarem com és costum sobre el sentit de la seva conservació i us convidarem a què descobriu la riquesa patrimonial, històrica i natural que allà amaga.

Col·laborarem com és habitual amb altres associacions, institucions, escoles i entitats del districte o bé de fora, en tots aquells projectes i iniciatives que suposin una projecció de la cultura i on els principals beneficiaris siguin els veïns i les veïnes.

Les publicacions seran un suport fonamental, i és per això que, gràcies a l'excel·lent resposta que han donat, oferirem novetats en llibres i butlletins per possibilitar de manera assequible i divulgativa per a tot el públic en general un tros de la grandíssima història de Nou Barris.

Amb els nostres millors i sincers sentiments, us desitgem de tot cor que tingueu un FELIÇ I PRÒSPER ANY NOU 2019.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada