dissabte, 14 de maig del 2022

L'Arxiu fa presència a La Cultura va de Festa 2022


El passat diumenge dia 8 d'aquest mes l'Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris ha estat present una vegada més present al parc de la Guineueta participant a "La Cultura va de Festa", que enguany ja ha arribat a la 40a edició. Les nombroses associacions i entitats culturals, veïnals, socials, artístiques, solidàries, cíviques i esportives del districte de Nou Barris, es van congregar per a fer les seves tradicionals mostres, exposicions i activitats lúdiques. Afortunadament el bon temps va acompanyar i va possibilitar la realització de tot un seguit d'actes festius oberts a tothom en els tres espais del parc: l'inferior, dedicat a les activitats organitzades per la Biblioteca Les Roquetes- Rafael Juncadella; el central, dedicat a les activitats de les entitats; i el superior, dedicat a les activitats infantils. Enguany, el Sindicat d'Habitatge de Nou Barris va ser l'encarregat de fer el tradicional pregó.


Com és costum, la nostra entitat ha col·locat la seva clàssica carpa informativa, enguany fent homenatge a la nostra estimada companya Maria Lluïsa Serralta, una de les fundadores de l'entitat i activista veïnal del barri de Verdum que, malauradament, ens va deixar recentment. Ella sempre va fer presència a La Cultura va de Festa, donant el seu suport incondicional i ajudant a conèixer l'Arxiu al públic assistent. També cal esmentar que aquesta és la primera edició sense el nostre estimat Rafael Juncadella, principal impulsor d'aquesta festa.
A la carpa van ser presents els nostres companys i companyes habituals i l'ocasió es va aprofitar per posar a la venda les publicacions de l'entitat: els llibres de la Col·lecció Favència, la revista L'Arxiu, el butlletí Petit Arxiu i també les revistes de la col·lecció Els Monogràfics de l'Arxiu. Recordant, doncs, a la Maria Lluïsa i al Rafa, dos referents fonamentals, la festa ha de continuar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada