dissabte, 4 de febrer del 2017

Ens visita el Joan Vila Puig de Sitesize i l'escola Deià


El passat dijous dia 2 va venir a visitar-nos el Joan Vila Puig, membre de la plataforma dedicada a la creació i la recerca sobre la metròpolis contemporània Sitesize i professor de l'escola d'art i superior de disseny Deià. El motiu de la serva presència va ser per a proposar-nos d'explicar la història de l'Arxiu i organitzar una visita a les nostres instal·lacions a uns alumnes seus de l'esmentada escola Deià. Recentment aquest centre ha deixat l'edifici del carrer de Deià, al barri de Porta, i s'ha traslladat a l'edifici que antigament va acollir l'institut Eugeni d'Ors, al barri de Canyelles.
A més, els alumnes cercaran informació històrica general relativa als barris del districte de cara a completar els seus treballs de curs, i per al proper mes de juny preveuen muntar una exposició a partir del material que els puguem proporcionar.
Desitgem que les col·laboracions amb l'escola Deià siguin enriquidores per ambdues parts i que es puguin fer realitat tots aquells projectes encaminats a millorar Nou Barris. El proper dimecres dia 22 esperarem al Joan i als seus alumnes i en un nou article explicarem l'experiència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada